Van aki bevallja

Leírás

A labdarúgás kevésbé nyílt oldaláról szól a Van aki bevallja című könyv, mely olyan sötét részleteket is hoz, ami a napi sporthírekben nem igazán jelent meg.

Valós eseményeket hoz közelebb Pintér István a könyv szerzője, minden focirajongónak ajánlott. A 80-as évek labdarúgása nem volt mentes a doppingszerektől, a szexuális tiltásoktól sem, sőt ahhoz is közelebb juthat az olvasó, hogy tulajdonképpen milyen szerepet is játszik a pénz és a hatalom ebben a sportágban.

Részletek a könyvből

Fernandez, mit sem törődve a kandi tekintetekkel, végigsimítja a neje felső combját, s ezzel egy kis időre búcsúzik tőle, de két percen belül visszatér. Kezében látványosan lóbálja a szobakulcsot, s ebből nemcsak a madame tudhatja meg, hogy a nyilvános előjáték után következik a beteljesülés..

Gyilkossággal, túszok szedésével fenyegették meg az elnökség tagjait hét közben: a város rendőrségén szombatra elrendelték a riadókészültséget. Ráadásul éppen a Baxern Münchent várták, a nagy ellenfelet. Ötvenkétezren váltottak jegyet a mérközésre, pedig az átlagos nézőszám – ezt a kimagasló látogatottságot is beleszámítva – nem több, mint 17300, s ez alatta marad annak a 18000 nézőnek, amely a klub évi költségvetése szerint szükséges ahhoz, hogy ne nőjenek az adósságok.

További információk

Kiadás éve

1987

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Van aki bevallja” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.